Opět ožívá SMS Info

V sobotu hodně časně ráno odjíždím na Sachsenring a vy si tedy budete opět moci v sekci SMS Info přečíst čerstvé informace z průběhu závodů IDM s českou účastí.

A opět tu máme další závodní víkend spojený s mým výjezdem. Na německém okruhu Sachsenring začíná šampionát IDM, kterého se vedle Tomáše Foukala s Jiřím Pertlíčkem ve třídě Sidecare zúčastní také pětice českých jezdců ve třídě 125 ccm. Vedle tradičních Igora Kalába a Václava Bittmana, se k prvnímu závodu pochopitelně přihlásili také jezdci týmu pana Hanusche, tedy Patrikové Ertl a Vostárek. Přihlášen je i Karel Abrahám, jeho start byl však po pádu v tréninku na první závod MEZ MČR na Hungaroringu, vážně ohrožen. Necháme se tedy překvapit, zda mladý jezdec do Německa přijede.
Zítra v časných hodinách odjíždím na Sachsenring a vy tady budete moci v sekci SMS Info opět číst čerstvé informace přímo z německého okruhu. Tyto informace se pokusím zaměřit především na působení našich jezdců, i když vás samozřejmě nepřipravím ani o čerstvé info ohledně důležitých informací i o ostatním průběhu víkendového zápolení.
S podrobnější zprávou o závodech s českou účastí si pak budete moci přečíst po mém návratu, tedy zřejmě až v pondělí odpoledne.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist