Omluva

Jistě jste v poslední době zaznamenali několik problémů při prohlížení těchto stránek ... (více uvnitř článku)

Se započetím motorkářské sezóny 2003 obrovsky vzrostla návštěvnost nejen těchto stránek, ale především serveru www.motorkari.cz, kterého je racing.motorkari.cz jakousi podkategorií. Z tohoto důvodů je mateřský server doslova přetížený a začalo docházet k výpadkům v samotném provozu těchto stránek. Vždyť například pohled do statistických údajů návštěvnosti serveru www.motorkari.cz je naprosto unikátní - 23. dubna 2003 přijala indexová stránky celkem 32 890 návštěvníků (včetně návratů), nebo například pohled na uplynulý měsíc kdy se na stránky www.motorkari.cz přišlo podívat neskutečných 647 308 návštěvníků (opět i s návraty). Těmito čísly se staly stránky www.motorkari.cz absolutně nejúspěšnějším motocyklovým serverem v prostorách českého internetu.
Nezahálely samozřejmě ani tyto stránky, tedy podsekce mateřských "motorkářů" racing.motorkari.cz, který v uplynulém měsíci navštívilo celkem 23 532 návštěvníků (nejúspěšnější den byl 8. duben 2003 s 1 522 přístupy).
Tyto skvělé výsledky v návštěvnosti mají ale pochopitelně i svůj rub té třpytící se mince - poruchy z důvodu přetížení serveru. Vše tedy nyní dospělo do fáze kdy se server motorkari.cz i s touto podsekcí stěhují na jiné počítače, které již svou rychlostí zamezí výpadkům při načítání stránek.
Nemohu vám k tomu víc prozradit neboť tomu moc nerozumím, ale v podstatě se jedná o to, že firma, která poskytovala placení hosting pro server www.motorkari.cz bude nahrazená jinou, s výkonnějšími počítači. Po kompletním přesunutí na počítače této jiné firmy by mělo být opět vše v pořádku. Doufám, že vše nebude trvat dlouho a že vše proběhne bez větších komplikací.
Druhá věc, za kterou bych se chtěl omluvit, je aktualizace těchto stránek o tomto víkendu.
Aktualizace bude nulová, protože za několik hodin odjíždím na závody IDM na okruh Sachsenring, kam si včera večer odjel Igor Kaláb pro první body do německého šampionátu třídy 125 ccm. Až se vrátím z Německa, budu vás o všem informovat.
Mějte se tu krásně a nazdáááár!!!!
Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist