Novinky jednou vetou

Par zajimavosti, ktere doposud neprobehly nasimi strankami.

Novinky jednou vetou
Gianluca Nannelli se stal druhym jezdcem WSBK tymu Pedercini. 31-ti lety italsky mistr v supersportech pojede za tym Lucia Pederciniho poprve na oficielnich testech ve Valencii od 11. - 13. unora a bude pilotovat stroj Ducati 998RS.
Gregorio Lavilla, oficielni testovaci jezdec Suzuki - MotoGP nahradi pri testech v Sepangu zraneneho americkeho pilota Johna Hopkinse.
Andrew Pitt se zucastni se strojem Moriwaki - Honda od zitrka testu v Sepangu a proto porad doufa, ze dostane sanci s divokou kartou na pet letosnich zavodu Grand Prix.
Alex de Angelis a Manuell Poggiali, oba dva oficielni tovarni jezdci motocyklove tovarny v Noale, jedou poprve pri testech ve Valencii zbrusu nove motocykly Aprilia 250 RSW.
Vittoriano Guareschi, je hrdy na to, ze se muze i letos nadale spolupodilet na dalsim vyvoji cerveneho motocyklu Ducati Desmosedici MotoGP a tak prispivat svou kazdodenni praci jako testovaci pilot tymu Marlboro Ducati k uspechum Lorise a Troye v nejprestiznejsi motocyklove svetove serii.
Veltins je novym hlavnim sponzorem GP Nemecka na Sachsenringu. Tento vyrobce piva (drive jako sponzor BMW - Williamsu ve F1) nahradi aperitiv Cinzano.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist