Nové kolo Tipovačky

V pořadí třetí kolo tipovací soutěže je zaměřené především na australské kolo WSBK.

Na australském okruhu Phillip Island pokračuje světový šampionát WSBK. Tipujte tedy vítěze sobotního superbikového SUPERPOLE, ale i vítěze obou závodů třídy Superbike. Dále tipujte vítěze závodu třídy Supersport. V Austrálii by se měl představit také náš Jiří Mrkývka, tipujte tedy jeho přesné umístnění v nedělních závodech třídy Superbike.
Na britském okruhu Silverstone začne v neděli další ročník národního šampionátu Velké Británie. Tipujte tedy vítěze obou závodů třídy Superbike i vítěze závodu třídy Supersport. Pro nápovědu se můžete podívat na oficiální startovní listinu britských Superbiků a Supersportu. K nahlédnutí: ZDE. SPECIÁL: Opět si dáme jednu speciální otázku, a protože je na vašich kontech již několik bodů z úvodních dvou kol, bude to otázka "sázející". Vsaďte libovolný počet bodů na jednoduchou otázku: Dokáže Régis Laconi v Austrálii zvítězit alespoň v jednom ze závodu třídy Superbike? Své odpovědi označte ANO nebo NE (příklad - Speciál: NE) a udejte počet vámi vsazených bodů (vždy však maximálně do výše vašeho aktuálního bodového stavu). Nezapomeňte, že v téhle otázce své body vsázíte a tedy pokud odpovíte správně, bude vám příslušný počet bodů přičten na vaše konto, pokud však odpovíte špatně, bude vám vámi vsazený počet bodů odečten z vašeho bodového konta.
Jedna změna oproti loňskému roku - vsadit můžete maximálně jednou, nelze tedy opětovně po vsazení upravovat výši vaší sázky (v sázkových kancelářích také nemůžete nejdříve vsadit a posléze přesvědčovat pracovníky sázkové kanceláře, že jste si vaší sázku rozmysleli).
Aktuální pořadí tipovačky a stav vašich kont naleznete: ZDE.
Závěrem ještě upozornění na ukončení tipovačky. Zatímco na britské mistrovství můžete tipovat až do soboty 27. března 10:00 hodin, na WSBK a WSS můžete tipovat pouze do pátku 26. března do 2:00 hodin.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist