Nespokojený Anthony West

Australský jezdec Anthony West byl po závodech ve Francii nespokojený se svým výkonem.

Poté co zápasil s problémy na motocyklu Aprilia dokončil australský jezdec Anthony West závod třídy 250 ccm na sedmém místě s čehož pochopitelně v cíly nebyl příliš nadšen. “Celý víkend byl špatný, neměl jsem žádný cit k předku motocyklu a pak to zasáhne i vaší důvěru a to obzvlášť ve zdejších klesajících zatáčkách. Nevím čím to bylo,“ stěžuje si West a přidává, že za mokrých podmínek byl hodně špatný.
Anthony West se kvalifikoval do závodu jako desátý jezdec, ale o tuto pozici přišel již během prvního kola závodu, když právě cílem úvodního kola projížděl na šestnáctém místě. V desátém kole se však již zlepšil na osmé místo, ze kterého ještě po výletu Franca Battainiho postoupil o jednu pozici kupředu.
“V samotném závodě jsem měl problém i se zadním kolem. Vždy když jsem přidal plyn, tak mi zadní kolo hodně ujíždělo,“ říká Australan. “Znamenalo to, že jsem nemohl pořádně přidávat. Na začátku závodu jsem ztratil mnoho pozic, protože jsem neměl důvěru být agresivní. Po několika kolech se důvěra zlepšila, ale to jsem již ztratil hodně času.“
Nakonec tedy Anthony West zaznamenal další světové body, kterých má nyní rovných třicet což znamená, že si udržel svou pozici ve světovém šampionátu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist