Návrat Shakye Byrna

Do sedla motocyklu Aprilia se v Motegi vrací další jezdec, který nestartoval v Portugalsku - Shane "Shakey" Byrne je zdráv a pokusí se zajet zcela jistě co nejlepší závod.

Vedle Nickyho Haydena bude dalším jezdcem, který se po zranění vrátí do závodů MotoGP, britský superbikový mistr a tovární jezdec Aprilie – Shane Byrne, jenž po svém pádu v tréninku na Grand Prix České republiky vynechal nejen závod v Brně, ale i v portugalském Estorilu. Vedle zraněného zápěstí utrpěl “Shakey“ četné pohmožděniny na hrudi a hlavě.
“Ruka je lepší každým dnem,“ řekl minulý týden Shakey Byrne. “Prodělal jsem tři druhy léčby, první byla magnetická, druhá laserové a třetí léčbou byla akupunktura. Stále cítím drobnou bolest, ale až do odjezdu do Japonska se budu léčit. Než nastoupím na okruh, prodělám vyšetření u dr. Costy, který se postará o poslední úpravu. S ohledem na mou touhu závodit, se nemohu dočkat až vyjedu v Motegi na okruh. Závod v Portugalsku jsem sledoval v televizi. Bylo velmi divné dívat se na něco, kde jindy sám jsem. Vzpomněl jsem si na doby, kdy jsem tyto závody sledoval a představoval si, že tam jednou budu s těmi jezdci jezdit také. Ano, na Motegi jsem připravený.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist