Naše barvy byly v IDM vidět vysoko

Igor Kaláb skončil třetí v závodě německého mistrovství IDM, který se jel na maďarském okruhu Pannoniaring, Patrik Vostárek dojel na dobrém, šestém místě.

Igor Kaláb a Patrik Vostárek absolvovali na maďarském okruhu Pannonia-Ring druhý závod německého mistrovství IDM 125cc. Po sobotním tréninku patřila brněnskému jezdci třetí startovní pozice, když nestačil pouze na dvojici továrních jezdců KTM Stefana Bradla a Michaela Ransedera, zatímco mladý Vostárek byl devátý.
V dnešním závodě Igor bojoval dlouho o vítězství právě s výše jmenovanou dvojicí na oranžových motocyklech rakouského výrobce. Nakonec z urputného boje o každý centimetr maďarského asfaltu bylo opět třetí místo, když v závodě zvítězil Stefan Bradl před svým týmovým kolegou Michaelem Ransederem. V celkovém pořadí IDM 125 se Iga svým prvním letošním závodem v tomto seriálu zařadil na šesté místo.
Patrik Vostárek zajel také velmi povedený závod, na jehož konci se mohl radovat ze svého nejlepšího umístění za dobu působení v IDM. Jeho dnešní pozice měla označení číslicí šest a Patrik na vítěze ztratil 41,795 sekundy. V celkovém pořadí je Patrik Vostárek na osmé pozici, když na jeho kontě je 13 bodů.
IDM 125 - Pannonia-Ring
1.- Stefan Bradl (GER-KTM) 11 kol
2.- Michael Ranseder (AUT-KTM) +0,196
3.- Igor Kaláb (CZE-Aprilia) +2,170
4.- Patrick Ungar (GER-Aprilia) +25,744
5.- Toni Wirsing (GER-KTM) +38,147
6.- Patrik Vostárek (CZE-Honda) +41,795

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist