Nabídka prostoru

Jste motocyklový jezdec? Člen motocyklového týmu nebo jeho vlastník? Podporujete silniční motocykly? Pak právě vám je určen tento článek!

Stránky racing.motorkari.cz slouží všem fanouškům silničních závodů motocyklů, stejně jako samotným jezdcům, členům týmů, manažerům a dalším osobám pohybujících se okolo tohoto sportu. Tyto stránky navštěvuje velká část samotných jezdců, lidí pohybujících se okolo těchto jezdců, ale i špičky mediálních gigantů této země. Z tohoto důvodu si dovolím poukázat a snad i upozornit jezdce a již zmíněné lidi okolo těchto jezdců a týmů, že pokud chtějí cokoliv vzkázat nejen lidem pohybujících se okolo tohoto sportu, mohou tak učinit prostřednictvím těchto stránek.
Jednoduše řečeno - pokud chcete na těchto stránkách zveřejnit zprávu z prostředí svého týmu, zprávu o svém jezdci či jakoukoliv jinou tiskovou zprávu týkající se silničních motocyklů, není nic jednoduššího než prostě tuto vaší zprávu zaslat na můj email: Racing@motorkari.cz a já jí v co nejkratší době (zpravidla do několika hodin) zveřejním na těchto stránkách.
Tiskové zprávy a své komentáře můžete doplnit fotografií, ke které samozřejmě vlastníte práva pro zveřejnění. Tato výzva se týká jak jezdců a týmu na nejvyšší úrovni, tak i jezdců z přeborových závodů.
Každý má právo dát o sobě vědět, tak proč to nevyužít?

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist