Mrkyvkovy plany na rok 2004

Ackoliv v nekterych nasich mediich probehli zpravy, ze nas jediny jezdec WSBK nebude v pristim roce v tomto mistrovskem serialu startovat, tak OPAK je pravdou.

Mrkyvkovy plany na rok 2004
Na tradicnim setkani brnenskych umelcu, sportovcu a dalsich znamych osobnosti v tradicnim klubu "Selepka", ktere se konalo letos uz po 31. !!! pod prozaickym nazvem "TEKUTY KAPRIK", nechybel ani letos manazer tym JM SBK Jiri Mrkyvka sr. A protoze tam pravidelne dochazi i moje malickost, tak vznikl nasledujici clanek.
"Podali jsme prihlasku do WSBK 2004, a pokud budeme startovat (zalezi to pochopitelne na sponzorskych penezich), ale mereno dnesnim dnem, tak to vidim velmi realne a optimisticky, myslim si, ze pokud bude motorka fungovat, budeme pravidelne jezdit o body. A to ackoliv promoter serialu WSBK navysil poplatek za povinny servis pneumatik Pirelli na 45 tisic Euro, coz je dvojnasobek letosniho poplatku, musim rici , ze tolik snad pneu ani nespotrebujeme.
Pokud by se nam z urcitych duvodu nepodarilo tuto castku dat dohromady, tak bychom startovali pouze na divokou kartu a to v nekterych vybranych zavodech WSBK. To bychom zaplatili urcitou pomernou castku", dodal byvaly velmi dobry jezdec kubatury 250 ccm.
"Krome toho si myslim, ze v nove sezone bude na rozdil od minulych roku take velmi kvalitni "cesky mistrak", ze sesti zavodu jsou totiz dva zarazeny v Alpe-Adria Cup a tam je vzdy kvalitni konkurence."
"Co se tyka letosniho roku, tak do sezony jsme vskocili az na zavode v italske Monze, nebot nejdrive jsme nemeli pohromade dostatek penez na novy motocykl, a potom uz zase motocykl nebyl k mani. Meli jsme ale take dosti velke problemy (napr. ve velmi dobre rozjetem zavode v USA), a od te doby se nam lepila smula na paty. Jezdili jsme na bodovanych pozicich, ale pro ruzne problemy s motocyklem nakonec tyto slibne rozjete zavody ani nedojeli. Vzhledem k zisku bodu z MS a take zisku domaciho titulu vsak pokladam uplynulou sezonu za uspesnou", dodal Jiri Mrkyvka senior.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist