Mikšovský sedmý na kole

Tomáš Mikšovský dokončil víkendový závod horských kol na sedmé pozici.

V sobotu se konal ve vesničce Písty nedaleko středočeského Nymburku závod horských kol, kterého se také zúčastnil náš první jezdec v Mistrovství Světa třídy Supersport Tomáš Mikšovský. Tommy se mezi amatérskými závodníky neztratil a s vypjetím všech sil dojel na solidním sedmém místě.
"Závod byl super. Výborný trénink," řekl bezprostředně po dojezdu do cíle Tomáš Mikšovský. "To, že jsem dojel sedmej, beru jako fantastický výkon. Nikdy jsem nemyslel, že mezi touto špičkou takhle dopadnu. Je tady dokonce jeden típek, který sice jezdí jako veterán, ale říkal mi, že byl vloni na čtvrtém místě v republice a mezi veteránama na silnici dokonce druhej. To srovnání s nimi je teda velmi dobrý. Patnáct kilometrů v tomhle terénu, kde bylo v lese dokonce převýšení na pěti metrech asi pět metrů, bylo jako trénink sice dost drsný, ale potřeboval bych to tak dvakrát týdně."
Na další informace ohledně tohoto závodu, ale i na fotografie které byly pořízené v Pístech u Nymburka, se můžete podívat na oficiálních stránkách Tomáše Mikšovského www.tomasmiksovsky.com.
Prohlédnou si také můžete nové stránky týmu, za který Tomáš Mikšovský nastoupí do šampionátu World Supersport. Tým KL Intermoto Czech Republic totiž dnes představil také svůj nově zrekonstruovaný web. Jeho adresa zůstává ovšem stále stejná - www.klintermoto.cz.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist