Michel Fabrizio na Aprilii v MotoGP

Stejne jako vloni, tak i letos ve druhe polovine sezony dochazi k nekolika zmenam v obsazeni nekterych staji a to jak z duvodu neuspechu, tak i z duvodu zraneni. Vice v nasledujicim clanku.
AKTUALIZOVANO

Michel Fabrizio na Aprilii v MotoGP
Podle zprav v italskych mediich by se mel urcite v Estorilu a mozna i v Motegi predstavit mlady italsky jezdec Michel Fabrizio na stroji Aprilia RS Cube ve tride MotoGP. Nahradil by v tymu zraneneho Brita Shane Byrneho.
A protoze by to bez testu byla trochu divocina, tak 30. a 31. srpna budou v Mugellu testovat Aprilii RS Cube nejen Jeremy McWilliams a testovaci jezdec tovarny z Noale, Marcellino Lucchi, ale i "novacek" Michel Fabrizio. Tedy tesne pred portugalskou Grand Prix v Estorilu.
A letos "nezamestnany" exmistr sveta dvestepadesatek, Francouz Olivier Jacque, ktery sice po skonceni Grand Prix v Brne testoval stroj Moriwaki, ale dle italskeho motocykloveho webu Motograndprix.it by mel prave on nahradit Michela Fabrizia ve staji WCM.
A jiste jste si take vsimli, ze v Brne chybel v nejnizsi obsahove tride popularni Japonec Youichi Ui. Toho z duvodu doposavadnich neuspesnych vysledku vystridal v tymu Abruzzo Ital Andrea Ballerini, lonsky vitez zmokle Grand Prix Australie. Ten sice zacal sezonu v tymu Sterilgarda, aby ho pak vystridal jeho mladsi krajan Zanetti. Ovsem zkuseny Ballerini, vloni jeste jezdec "Peskova" tymu AJO Motorsport, dlouho na dlazbe nezustal.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist