Michal Filla testoval v Maďarsku

Tisková zpráva ŠRP - První testy jezdců Šrámek racing promotion dopadly dobře, závodní sezóna začíná za necelé dva týdny.

Pannoniaring (Maďarsko) – První testy jezdců Šrámek racing promotion dopadly dobře, závodní sezóna začíná za necelé dva týdny.
O uplynulém víkendu, v sobotu 20. března, usedl letos poprvé za řídítka nové Yamahy pilot číslo jedna týmu šrámek racing promotion Michal Filla. Testování se uskutečnilo na maďarském okruhu Pannoniaring. Stroj fungoval v pořádku a Michal byl příjemně překvapen jeho výkonem. Během denního testování Michal ujel padesát kol, což znamená asi 225 km, zkoušel obrácené řazení a dopiloval si nastavení podvozku. „Byl jsem spokojený jak se strojem, tak s Michalovou jízdou,“ prohlásil manažer týmu Jiří Šrámek. První závod čeká Michala Fillu o prvním dubnovém víkendu v Itálii, do té doby plánuje tým vyjet na ještě jedno testování.
V polovině března se na minibike Polini svezl poprvé také nemladší člen týmu šestiletý Jakub Motl. Byla to pro něj první šance seznámit se se strojem a naučit se ho vůbec ovládat. Závodní okruh okusí poprvé 10. dubna v Brně.
Třetí člen Šrámek racing promotion Jirka Čížek zatím na sestavení stroje a první testovací kilometry čeká.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist