McWilliams se chystá na Ligu Mistrů

Belfastský jezdec Jeremy McWilliams se připravuje na návštěvu fotbalové Ligy Mistrů mezi svým oblíbeným Manchesterem a Juventusem.

Nový čtyřtaktní Proton V5 stále nejezdí a tak si Jeremy McWilliams prozatím užívá volna, které pochopitelně krátí o čas ve svém belfastském motocyklovém obchodě. “Pro obchod je nyní špatná doba, v zimě se velmi těžko prodávají motocykly. Se současnou ekonomickou situací jde vše těžko, ale již jsem učinil několik důležitých rozhodnutí a naplánoval strategii pro budoucnost“, tvrdí tento severoirský obchodník.“ Jeremy také pozorně sledoval testy Hondy a Ducati v Sepangu, kde ho zaujal především fantastický čas nejrychlejších jezdců.
Při návštěvě výrobní haly Protonu hovořil Jeremy i se svým šéfem Kenny Robertsem sen., který mu naznačil možnost nasazení pouze dvoutaktní pětistovky při zahajovacím závodě Grand Prix na okruhu Suzuka. “Já si, ale myslím, že to byl typický humor Kennyho Robertse, .. doufám“, řekl McWilliams po návštěvě v Banbury.
Jeremy McWilliams také strávil týden dovolené společně se svým šéfem Kenny Robertsem sen. a několika dalšími pozvanými hosty na Robertsově farmě, kde byly oslaveny narozeniny právě Kennyho Robertse. Nyní plánuje Jeremy dovolenou pro své syny, kteří se chtějí společně se svým otcem věnovat snowboardingu. Pokud nenaleznou doma patřičné podmínky pro tento sport, je Jeremy odhodlán odcestovat na dovolenou do skotských hor.
McWilliams se také vyjádřil o nejbližších plánech, které zahájí návštěvou motocyklové výstavy v Londýně. “19. února jedu na Old Trafford sledovat fotbalový zápas Ligy Mistrů mezi Manchesterem a Juventusem. Když jsem vyrůstal tak každý malý kluk v Irsku chtěl hrát za Manchester United a já pochopitelně nebyl jiný. Můj nejstarší syn Jack je však fanoušek Liverpoolu“, vysvětluje Jeremy svou další vášeň – fotbal.
Profil Jeremy McWilliamse.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist