Martin Krátký přivezl čtvrté místo z Itálie s menším zraněním

25. - 26.června se Martin Krátký zúčastnil závodu Evotech Stunt Competition v italském Grignu.

Po loňském třetím místě i letos Martin bojoval o přední příčky. Sobotní kvalifikaci odjela půlka jezdců na suchu a druhá půlka jela na vodě. Martin šel na řadu jako předposlední, takže jel v dešti. I tak z toho bylo druhé místo. Semifinále již desítka kvalifikovaných odjela na mokru a jednoznačně nejlepší jízdu zajel Martin a do finále šel z prvního místa. Finále již tak hladce nešlo.

Jak vše dopadlo nám již popíše Martin:

Minulý týden v Londýně se jelo na mokru, tak jsem si přál, aby nevyšla předpověd počasí, která předpovídala déšť i v Itáii. Kvalifikace i semifinále jsem jel na neoblíbeném mokru a bylo z toho 2. a 1.místo. To vypadá, že ještě budu mít ježdění na vodě rád. Řekl bych, že se mi asi vyplácí zimní trénovaní v dešti a na sněhu.

Finále už proběhlo na suchu, ale neděle asi nebyla můj den, protože na všechno co jsem sáhnul bylo špatně. Říkal jsem si, že závod bude určitě jiný, ale ve finále jsem udělal jednu chybu, která podle porotců rozhodla o tom, že jsem nakonec skončil čtvrtý. Během finálové jízdy mi ještě prasklo v třísle a byl jsem rád, že jsem jízdu dojel. Podle doktora to vypadá teď na pár týdnů klidu, snad ale ještě nějaký závod letos stihnu.

Top 5:
1. Edu Rodriguez (Španělsko)
2. Marcin Glowacki (Polsko)
3. Romain Jeandrot (Francie)
4. Martin Krátký (Česká Republika)
5. Hiroyuki Ogawa (Japonsko)

Informace o redaktorovi

Petr Kvaš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist