Loris poprvé oficiálně v Ducati

Loris Capirossi sice již na konci loňského roku testoval stroje Ducati Desmosedici, ale stále jako jezdec Ponsova týmu. Nyní již je konečně oficiálně členem Ducati Corse.

V pátek učinil italský pilot továrny Ducati Loris Capirossi (od 1. 1. 2003 již oficiálně) svou první oficiální návštěvu provozů továrny v Borgo Panigale v Bologni. Capirossi navštívil jednak samotnou továrnu a jednak tovární muzeum, ve kterém je velké množství motocyklů z let minulých. Italský pilot se během své návštěvy setkal i s ředitelem oddělení Ducati Motor panem Federico Minolim a s generálním ředitelem panem Carlo di Biagio.
"Jsem velmi pyšný, že zde můžu oficiálně přivítat Lorise", říkal pan Minoli. "Je to velký moment pro Ducati, otevře nám to jasnou budoucnost. Skutečný test nicméně bude pouze na závodní dráze a celá společnost se již nyní těší na první závod v dubnu. Italský jezdec na italském motocyklu je splnění našeho snu."
Poté co dokázal Capirossi zajet vynikající časy v konečných loňských testech na okruzích Jerez a Phillip Island, strávil Loris se svou manželkou Ingrid několik týdnů dovolené v Austrálii. "Měl jsem zde opravdu vynikající přivítání, společnost je velice dobře připravená, plně profesionální a jistě spolu uděláme velké množství pokroku", říkal samotný jezdec na konci své první oficiální návštěvy svého nového zaměstnavatele.
Loris Capirossi společně se svým týmovým druhem, australským pilotem Troyem Baylissem, budou zahajovat testování před sezónou MotoGP 2003 ve dnech 20. - 22. ledna na malajsijském okruhu Sepang. Profil Lorise Capirossiho

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist