Kuba se opět ozval z Motegi

Další telefonát z dalekého Japonska nám přiblížil dobrou náladu nejen na duši našeho jezdce, ale i uvnitř celého týmu Arie Molenaara.

Opět volám z hotelu. Je večer a tak je trochu klidu. Máme dobrou náladu. Dokázal jsem se oproti prvnímu, volnému tréninku v pátek ráno zlepšit o tři sekundy. Vlastně jsem dnes neustále zrychloval. V závěru kvalifikace jsem zajel do boxů pro měkkou gumu, se kterou jsem pak hned zajel moje nejrychlejší kolo. Šlo to celkem jednoduše. Mohu říct, že to dnes byla moje nejlepší kvalifikace v letošní sezóně. Sice nestojím na nejlepším místě, ale zato mám nejmenší odstup od prvního jezdce.
Postupně jsme upravovali motorku podle mých potřeb, nakonec se to podařilo, i když by to stále něco chtělo, ale s těmi díly co tady máme k dispozici to prostě už víc nejde. Každopádně bych chtěl opravdu poděkovat nejen mechanikům, ale celému týmu, za jejich obětavou práci při přípravě motorky.
Dnes mě taky trochu svazovalo vědomí pádu. Nechtěl jsem s tím totiž praštit a tím vše pokazit. Zítra do toho půjdu naplno. Motorka jede dobře, dobrá je i Top Speed a tak snad můžu pomýšlet na nějaký výsledek. Jak říkám, já i celý tým je v dobré náladě a těší se na závod. Teď si tady zrovna dělají mechanici srandu z mého telefonování.
Budu končit, jdu se najíst. Všechny Vás pozdravuji. Zítra držte palce.
Kuba96

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist