Kawasaki testuje v Sepangu

Kawasaki Racing se svou čtveřicí jezdců testuje na okruhu Sepang v Malajsii. Garry McCoy a Andrew Pitt již dokázali zajet fantastické časy, které by je v kvalifikaci na říjnovou Grand Prix Malajsie posunuly ve výsledkové listině hodně nahoru.

Nový podvozek a další drobné zlepšení stroje zkoušejí na okruhu Sepang v Malajsii také Andrew Pitt a Garry McCoy, tedy tovární jezdci japonské Kawasaki. Motocykly této továrny, Ninja ZX-RR, jezdí po boku druhé japonské továrny, která také využívá v těchto dnech tento okruh, tedy továrny Suzuki.
Tým Kawasaki Racing se testování účastní opět s oběma svými testovacími piloty, tedy Japoncem Akira Yanagawou a Němcem Alexem Hofmannem, který opět dostal na svá bedra testy pneumatik Dunlop na starém provedení stroje ZX-RR, tedy na provedení s karburátory namísto vstřikování paliva na nových strojích. Alex se však namísto honby za dobrými časy musí soustředit na vyhodnocení dat okolo svých zkoušek pneumatik a tak se mu snad i hodil dnešní déšť, který částečně narušil průběh testů.
Nejlepšího času dosáhl Garry McCoy jenž během svých 39. okruhů zajel jedno kolo nejlépe za 2:06,55 což je o téměř dvě sekundy rychleji než dokázal zajet nejlépe při svém posledním závodním startu na tomto okruhu během Grand Prix Malajsie. Andrew Pitt během 44. kol, které absolvoval dokázal zajet čas 2:06,8 což je naopak o více jak tři sekundy rychleji než dokázal zajet při kvalifikaci na Grand Prix Malajsie což bylo pro Pitta první účinkování na tomto stroji.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist