Junioři si vyzkoušeli, jak se šije kombinéza

Členové Brno Circuit Junior Racing Teamu se včera zajeli podívat do dílen českého výrobce závodních kombinéz. Ve firmě PSí Hubík si převzali kombinézy na novou sezónu a zároveň si v rámci workshopu prošli celou výrobu. Firma ze Zlínska s více než třicetiletou tradicí podporuje motocyklové naděje z Masarykova okruhu dlouhodobě.

Závodníci, kteří budou v letošní sezóně startovat v prestižních mezinárodních i domácích šampionátech, si v Hulíně vyzvedli osm nových kombinéz ušitých na míru. „Nová kombinéza je super. Už se těším, až se v ní poprvé svezu. Prošli jsme všechny dílny a mohli jsme si to dokonce chvíli sami vyzkoušet. Není to žádná legrace. Moc si toho vážím,“ hodnotí dnešní zážitek Filip Novotný, který bude v barvách juniorského týmu Masarykova okruhu závodit v Northern Talent Cupu. Při předávání nechyběli ani jeho týmoví kolegové Michal Prokeš nebo Tadeáš Benáček.
Novou kombinézu v hodnotě desítek tisíc korun dostávají v rámci navázané spolupráce nejúspěšnější členové juniorského závodního týmu, pro které je to odměna za vynikající výsledky v předcházející sezóně. To je i případ šestiletého Jakuba Sedláčka, který hned po svém vstupu do akademie udělal obrovský progres.

„Tato spolupráce je pro nás důležitá a velmi si jí vážíme. Bezpečnost závodníků musí být vždy na prvním místě a díky perfektnímu servisu je o naše jezdce skvěle postaráno,“ říká předsedkyně představenstva společnosti Automotodrom Brno Ivana Ulmanová. Junioři dostanou první ostrou příležitost vyzkoušet nové kombinézy v závodní akci už v dubnu na Masarykově okruhu, kdy se většina z nich postaví na start tradiční Jarní ceny Brna. Ta se letos jede ve spojení s mezinárodním motocyklovým šampionátem Alpe Adria.

PSí Hubík šije vybavení pro motocyklové závodníky už přes třicet let a propracovali se až do MotoGP. „Spolupráce s dětmi je vždycky velmi pozitivní a z pohledu filozofie naší rodinné firmy je pro nás důležité v maximální míře mladou generaci motocyklových závodníků podpořit. Je to pro nás srdeční záležitost. Podporovat je v jejich kariéře prakticky od úplného začátku a sledovat jejich vývoj nám dělá velkou radost,“ vysvětluje zakladatel firmy Libor Hubík. Společnost PSí Hubík funguje na trhu od roku 1990 a zaměstnává 56 lidí ve výrobě a v odborném prodeji.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist