Jizdy a instruktáže v Brně se ZavodniSkolou.cz

Po první letošní akci na Masarykově okruhu v Brně se kvapem blíží druhá (8. a 9. srpna – tedy středa a čtvrtek).

Máme za sebou závodní víkend a přichází dvoudenní volné ježdění pro zkušené a pro začátečníky jízdy s instruktorem. Stejně jako loni ale na malou propustnost trati – na okruhu nebude obvyklých 64 moto, ale jen 35 – navíc ve 4 skupinách podle rychlosti. Denně se pojede 6 x 20-ti minutová rozjížďka. Vše je tedy směřováno hlavně na maximální trénink. Tomu pomůže i přítomnost Ondry Ježka jako profi instruktora, kterého si můžete na místě „najmout“.
Jeden den vyjde na 4200 Kč nebo komplet dvoudenní akce za 7600 Kč! Registrace a další info naleznete na webu www.ZavodniSkola.cz.
Pro začátečníky máme samostatnou skupinu. Na každých pět „nováčků“ bude k dispozici jeden zkušený instruktor, který se o Vás bude starat. Cena na den je 4.800 Kč, na dva dny 8.800 Kč.
Kdo jste nebyl na první akci – závodním víkendu, můžete si alespoň prohlédnout galerii fotografií, kterou jsme pro Vás připravili. Na okruhu s námi v rámci BMW Motorrad Track Days byl i dvojnásobný mistr světa WSBK Troy Corser, který dával instruktáže pro všechny přítomné.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist