Jirka "Jorge" Látr slavil v Paříži

Technický manažer týmu KL Intermoto oslavil úspěch svých jezdců patnáctiminutovou seancí nad litrem vodky v hale pařížského letiště Charlese de Gaulle.

Ještě před startem úvodního závodu evropského šampionátu třídy Superstock se nám se svými pocity z nového motocyklu Honda CBR 1000RR svěřil jeden z majitelů týmu KL Intermoto a technický manažer tohoto největšího českého týmu ve čtyřtaktních kategorií, pan Jiří Látr.
"Já jsem víceméně z této motorky tento víkend trošku zklamaný," říkal Jirka Látr těsně po zrušeném prvním startu třídy Superstock. "Celkově bych motorku nechtěl hodnotit, musím si to nejdříve všechno zpětně znova přejít a podrobně rozebrat. Ale jsem z výkonu této motorky a z jejích chování zklamaný. Vidíš, že nejsem zklamaný sám, Ten Kate je na tom úplně stejně jako já. Mluvil jsem s Waldmannem a ten to samé. Waldmann říkal, že kdyby ta motorka pořádně chodila, měl by tady Schultena i Oelschlägena, nejsou tady jednoduše proto, že to nefunguje. V dnešní době nemůžeš se standardní motorkou mezi těmito divočáky vůbec jet. Vidíš to sám, máme to víceméně standardní a v tom standardu to nefunguje."
Slova Jiřího Látra zněla velmi smutně, o to radostnější podívaná na něj byla, když se dozvěděl výsledek svých jezdců, kteří mu získali na okruhu Ricardo Torma první letošní body. Patřičná byla i oslava, kdy na letišti Charlese de Gaulla v Paříži dokázal Jirka společně s mechanikem Alexe Martineze, jedním ze zástupců hlavních sponzorů týmu a webmasterem stránek www.klintermoto.cz zlikvidovat během 15 minut litr Finské vodky. I to jistě patří mezi vynikající výsledky.
Jirkovi Látrovi i celému týmu KL Intermoto ještě jednou gratuluje celý server www.motorkari.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist