Jezdec MotoGP Karel Abraham pokřtí fotoknihu Abajafans

Příznivci brněnského závodníka jsou sdružení pod křídly spolku Abajafans-KPO a vydávají již svoji druhou fotoknihu Abajafans. Ta vyjde při příležitosti 10. výročí založení oficiálního fanklubu Karla Abrahama a slavnostně ji pokřtí příští sobotu 27. května 2017 od 16:00 hodin v brněnském klubu Šelepova No. 1.

„Náš spolek podporuje Abaju věrně, hrdě a za všech okolností už od svého založení v roce 2007. Zažili jsme úspěchy, vítězství i nezdary. Letos na jaře je tomu 10 let a toto kulaté výročí si prostě zasluhuje opravdu něco speciálního. Za podpory všech našich partnerů proto vydáváme druhý díl fotoknihy, tentokrát navíc doplněný o kompletní výsledky historického kalendáře Abajafans a o exkluzivní fotografie z dosavadní sportovní kariéry Karla Abrahama," alespoň částečně přibližuje publikaci její autor a zároveň šéf oficiálního fanklubu Jiří Dočekal.

Slavnostní akce, za přítomnosti v současnosti nejlepšího českého motocyklového jezdce Karla Abrahama, začne ve tři hodiny odpoledne. To se otevřou brány legendárního brněnského klubu.

Knihu Abaja osobně pokřtí společně s ředitelkou Automotodromu Brno paní Ivanou Ulmanovou a živou legendou brněnské a celé české country Waldemarem Plchem. Ten bude celou akci také moderovat.

„Otázek na Abaju a naše hosty bude jistě opět celá řada a tak si bude o čem povídat. Srdečně proto zveme na Šelepku naprosto všechny příznivce motoristického sportu. V knize jsem se snažil zachytit nejen skvělou atmosféru, která vždy panuje při našich fanklubových akcích, při výjezdech na Abajovu podporu a zejména při naší srdeční záležitosti, tedy domácí brněnské Grand Prix. Ale nejen to. Připomíná i památku všech, kteří už bohužel mezi nás nedorazí… Jsem přesvědčen, že naše kniha udělá všem fandům radost a proto by neměla chybět v žádné knihovně," dodává s úsměvem její autor.

To už ale bude mít populární Abaja za sebou další letošní závod. Protože již tento víkend se pojede další díl seriálu MotoGP ve francouzském Le Mans. A i ve Francii má plno svých příznivců. „Do Le Mans se už moc těším i na nový povrch, který si všichni jezdci zatím hodně chválí,“ dodává Karel Abraham.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist