Jezdci Kawasaki si užívají

Garry McCoy a Andrew Pitt tráví volno jízdou na vodních skútrech doma v Austrálii.

Tovární jezdci týmu Fuchs Kawasaki Racing Garry McCoy a Andrew Pitt prožili nějakou dobu mimo závodní dráhu během své dovolené po prvním podniku MotoGP v letošní sezóně. Bez rychlých motorů však nezůstali, když se během své dvoutýdenní dovolené doma v australském Queenslandu chopili možnosti svésti se na vodních skútrech Kawasaki Jet Skis. Své jízdy absolvují na jednom z nejslavnějších místech turistické atrakce v Austrálii - na pacifickém pobřeží Gold Coast.
Garry McCoy i Andrew Pitt se s vodními skútry seznámili již v minulosti, Pitt dokonce jeden vlastní (ovšem ne solo, ale pro dvě osoby) a tak mohli hodnotit nový model továrny Kawasaki a porovnávat ho s těmi předchozími. "Bylo to poprvé co jsem jel na solové Kawasaki Jet Skis", říkal Andrew Pitt. "Byl jsem pěkně namočený. Mnoho času jsem trávil pod vodou a padáním. Je to však dobrá legrace," smál se Andrew Pitt.
Nadšen z jízdy byl i Garry McCoy. "Nová solová Kawasaki Jet Skis 800 SX-R je opravdu velice dobrá, opravdu se mi líbí", říkal McCoy na nový produkt japonské továrny. Je to rozhodně o mnoho lepší a silnější než tem můj starší model, který vlastním. Byl bych rád, kdyby se tento stroj stal součástí mého pravidelného tréninku, ale když závodíme během celého dlouhého roku, zbude hodně málo času na tuto sezónní věc. Je to pro legraci, uvolnění a trochu cvičení zároveň", končí Garry McCoy.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist