Jaroslav Huleš v Endurance

Jaroslav Huleš nepojede německé IDM, ale Mistrovství Světa Endurance. AKTUALIZOVÁNO

Dnes se vrátil Jaroslav Huleš z Rakouska, kde podepsal smlouvu s tamním týmem, se kterým se zúčastní letošního šampionátu World Endurance.
Jarda tak dal přednost před startem v IDM startu v Mistrovství Světa, když jako náhradu za Grand Prix zvolil vytrvalostní závody. Novým pracovním náčiním by se měl pro Jardu stát motocykl Honda CBR 1000RR. Momentálně Vám nejsem schopný říci zda se jedná o angažmá s týmem Yamaha Austria Racing Team (právě to Yamaha mě mate - stále je totiž u tohoto týmu udávaný tento stroj i pro letošní rok, ale Jarda říkal, že již dnes viděl v dílně týmu novou Hondu CBR 1000RR a tak se pokusím zítra získat další a především přesnější informace).

AKTUALIZOVÁNO: WRT Honda Austria je název týmu, za který nastoupí Jaroslav Huleš do letošního šampionátu Mistrovství Světa Endurance. Tento rakouský tým patří mezi nové subjekty v poli permanentních týmu World Endurance. Materiálem bude již zmíněný stroj Honda CBR 1000RR, který bude podporován samotnou továrnou Honda. Motocykl by měl být osazen kitem HRC. Kolegy Jaroslava Huleše by měli být rakouští jezdci Erwin Wilding (* 25. 12. 1969) a Karl Truchsess (* 11. 2. 1965). První testování týmu WRT Honda Racing by mělo proběhnout ke konci února na italském okruhu Vallelunga.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist