Jarda Huleš nepojede za Elit

Smutná zpráva přišla do naší země - promoter seriálu Grand Prix neakceptuje přihlášku Jaroslava Huleše, který tak pro rok 2004 přišel o účast v nejprestižnějším šampionátu světa.

Rozhodnutí promotéru: Huleš nemůže startovat v příštím roce v GP ELIT Grand Prix Racing Team dnes obdržel rozhodnutí od promotéra GP, ve kterém je uvedeno, že tým dostal pro příští rok dvě startovní místa ve třídě 125cc. Bohužel však nebyl akceptován jako jezdec Jaroslav Huleš.
ELIT Grand Prix Racing Team byl dnes dopoledne seznámen s rozhodnutím promotéra GP, společnosti IRTA. Tým má odsouhlasena dvě startovní místa ve třídě 125cc. Jako jeden jezdec byl odsouhlasen Thomas Lüthi, druhý jezdec Jaroslav Huleš však odsouhlasen nebyl. Toto překvapivé rozhodnutí nám bylo sděleno bez uvedení důvodu odmítnutí a je konečné a neměnné.
ELIT Grand Prix Racing Team se dostal do situace, kdy má již objednánu A-kitovou techniku, která bude dodána v prvním lednovém týdnu. Byly již započaty práce na stavbě motocyklů. Vše jsme připravovali pro oba jezdce. Tyto práce dále pokračují i přes výše uvedené rozhodnutí a vedení týmu ELIT Grand Prix Racing se nyní zaměřilo na hledání nového jezdce. Vzhledem k tomu, že jsme český tým, hledáme českého jezdce s patřičnými kvalitami, odpovídající úrovni naší techniky. O výsledku budeme opět informovat formou tiskové zprávy.
K vzniklé situaci se vyjádřil zástupce generálního partnera ELIT Grand Prix Racing Teamu pan Pavel Vokatý a manažer týmu pan Daniel M. Epp.
Pavel Vokatý: „Generální partner týmu, společnost ELIT originální autodíly si přeje českého jezdce a doufá, že se podaří najít jezdce, který bude podávat dobré výkony na A-kitové technice, kterou má tým k dispozici.“
Daniel M. Epp: „Toto rozhodnutí je překvapivé, ale nemůžeme s ním nic dělat. Je škoda, že Jarda nepojede, neboť jsme byli přesvědčeni, že by mohl být v popředí startovního pole. Nyní musíme najít nového jezdce a protože jsme český tým a je to i přáním našeho generálního partnera, budeme hledat jezdce českého. Toto je prioritní úkol pro nejbližší dny.“ Tisková zpráva týmu ELIT Grand Prix Racing

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist