Jarda Huleš is Back???

Další informace od Bossa, který tentokrát přinesl jednu velice zajímavou novinku ohledně případného startu Jardy Huleše v brněnské Grand Prix.

* Hules misto Kallia ?
Kdo nahradi Mika Kallia v Honda teamu Aki Aja a bude tedy stajovym kolegou Masao Azumy? Je celkem pet kandidatu a mezi nimi i cesky zavodnik Jarda Hules !!!, ktery byl nahrazen, jak vsichni vedi, Lukasem Peskem v tymu Kurz Yamaha 250.
* Welkom GP 2004 s otaznikem ?
Po peti letech vyprsel kontrakt mezi Welkom GP Promoterem Bobbym Hartsliefem a Dornou. Do poloviny cervna se mela podepsat nova, tentokrate pouze trileta smlouva. Jenze, vlada jihoafricke provincie Free State sdelila, ze uz nemini dale motocyklovou GP financovat a pokud by mistni urady ve Welkomu a v Odendaalsrusu take nedaly penize, pak by....
* Vincent uz v Brne na Aprilii ?
Vyhazov Arnauda Vincenta od KTM zrejme preskupil sily ve 125 ccm tak, ze by uz o vikendu v Brne mohl jet uradujici francouzsky mistr sveta na Aprilii, a sice jako kolega Stefana Peruginiho a to misto, na Sachsenringu zraneneho Maxe Sabbataniho ! Jediny problem je jako vzdy jasny: PENIZE. Vincent ma u KTM platnou smlouvu na 200 000 Euro a nerad by z teto sumy neco ztratil....Na druhe strane by sef zavodniho oddeleni Aprilie, Holandan Jan Witteveen, rad Arnauda Vincenta videl na Aprilii co nejdrive, vzdyt zatim vede v MS Honda v sedle s Danielem Pedrosou a nekdo by mel Peruginiho v boji o titul mistra sveta podporit.
* Hofmann prece jen v Brne jako Wild - Card pilot na Kawasaki
Svoji letosni patou GP jako Wild Card pilot pojede Nemec Alex Hofmann na Kawasaki (hlavne kvuli nemckym fanouskum, kteri jsou jako vzdy ocekavani v Brne ve velkem poctu), pricemz prave o vikendu by se melo v Brne dohodnout mezi Alexem, jeho manazerem Dieterem Theisem a sefem Kawasaki Racing tymu Haralem Ecklem, jak to bude vypadat v pristim roce. A sance, ze Hofmann bude v roce 2004 smluvnim jezdcem MotoGP na Kawasaki, vypadaji momentalne na 60%. Jestli bude Eckluv "oblibenec" Andrew Pitt "degradovan" na pouheho testovaciho jezdce ci bude na dlazbu vyhozen Garry McCoy, to momentalne nevi nikdo.
* Cecchinello mysli na zmenu kubatury
Lucio Cecchinello, sef a jezdec v jedne podobe a take majitel staje Team Safilo, ktera jezdi 125 ccm ve dvou jezdcich (tedy Cecchinello a Stoner) a 250 ccm s Randy de Puinetem, premysli o zmene tridy, coz by znamenalo v podstate dve moznosti. V kazdem pripade by Casey Stoner zustal v nizsi kubature a 250 by jel sam sef ! s Randy de Puinetem, nebo, pokud by se sam uz dle vlastnich slov nestacil znovu pro rok 2004 motivovat, tak by se do tymu mohl navratit Alex de Angelis, ktery ve 125 bojuje s nadvahou (ta je u neho momentalne mezi 7 az 8 kg)

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist