J. McWilliams blizko dohody s Aprilii

Stajovy kolega Shane Byrneho v tymu Aprilia Moto GP by mohl byt potvrzen v pristich dnech.

Jeremy McWilliams blizko dohody s Aprilii
V sobotnim vysilani BBC potvrdil irsky jezdec Jeremy McWilliams, ze dohady o jeho ucinkovani v pristi sezone v tymu Aprilia MotoGP nejsou zadnymi vymysly.
"V podstate to vypada blize tomu, ze pojedu pristi rok na Aprilii, nez za Proton. Doufam, ze v pristich dnech budu moci oficielne oznamit podepsani smlouvy s Aprilii na rok 2004. S Aprilii jsem schopen vybojovat urcite vice mistrovskych bodu nez s Protonem. Dulezita je ale pro me i skutecnost, ze Aprilia bude v kazdem pripade jezdit na Michelinech, zatimco Proton po odchodu od Bridgestone ? bude muset jezdit na Dunlopech !"
To znamena ve skutecnosti, ze veskerou obrovskou vyvojovou praci, kterou "Jezza" letos odvedl, delal vlastne pro nekoho jienho. A tak zrejme momentalne jedinym jistym jezdcem tymu Proton KR je pro pristi rok nejmladsi syn majitele tymu, tedy Kurtis Roberts, jemuz skoncila smlouva v serialu AMA.
Take druhy dosavadni jezdec Protonu, Japonec Nobu Aoki, po odchodu pneu firmy Bridgestone (kde pusobil v roce 2001 jako testovaci jezdec), nema sve misto v tymu ani vubec jiste.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist