Intermoto testovalo supersporta

Tým KL Intermoto testoval společně se svým jezdcem Tomášem Mikšovským poprvé motocykl třídy Supersport.

Tým KL Intermoto absolvoval včera na mosteckém okruhu testování, které bylo poprvé zaměřené na motocykl o obsahu 600 ccm. Se sériovým strojem Honda CBR 600RR totiž poprvé ve své kariéře vyjel na závodní okruh nymburský Tomáš Mikšovský, který tak zahájil svou přípravu na příští sezónu, která by měla znamenat vstup prvního českého jezdce do Mistrovství Světa Supersport.
Vedle Tomáše Mikšovského se testování zúčastnil také zkušený Michal Bursa, jenž se věnoval především svému motocyklu BMW R 1200S, se kterým se příští týden postaví ve španělské Valencii na start posledního závodu šampionátu BMW Boxer Cup. Michal se však včera také svezl na motocyklu Honda CBR 1000RR, se kterým v letošní sezóně absolvoval Tomáš Mikšovský evropský šampionát třídy Superstock. S motocyklem a s jeho charakteristikami byl Michal Bursa, který má za sebou dlouhou superbikovou kariéru, velmi spokojený.
Více informací o testování naleznete na oficiálních stránkách týmu KL Intermoto CZECH Republic, které naleznete na adrese www.klintermoto.cz. O tom, co řekl o samotném testování Tomáš Mikšovský, si naopak můžete přečíst rozsáhlou reportáž na stránkách samotného jezdce, jenž naleznete naopak na adrese www.tomasmiksovsky.com.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist