Info z českých luhů a hájů

Tři informace o dění okolo českého silničního motocyklového sportu.

*** Již příští týden se pojede další závod Mistrovství Světa. Velký kolotoč světových motocyklistů a jejich strojů se tentokrát stěhuje na jedno z nejvzdálenějších míst celého šampionátu Grand Prix – do jihoafrického Welkomu kde opět nastoupí jezdci na trať jehož velkou dominantou je ovál ve stylu amerických Speedway okruhů.
Závodu třídy 250 ccm se pochopitelně zúčastní i Jarda Huleš, který bude chtít zlepšit svou sedmnáctou pozici z úvodního závodu roku v japonské Suzuce. ”Do Afriky odlétám příští týden v pondělí”, upřesňuje Jarda čas svého opuštění naší republiky.
více na www.hules.cz *** Český jezdec Igor Kaláb se dnes opět vydá na trať brněnského okruhu k dalším testovacím kolům se svým ostrým letošním strojem jenž v minulých dnech prodělal testy na brzdě. Dnes také proběhne oficiální prezentace týmu OMV Hanusch Team. I tato akce byla situovaná do prostorů brněnského závodiště
více na www.igorkalab.com *** Na českém internetu vznikla nová stránka s fotografiemi ze sportovních kolbišť. Na těchto stránkách naleznete v sekci – SILNIČNÍ MOTOCYKLY – fotografie z březnového testování Jardy Huleše na Masarykově okruhu i fotografie z posledního závodu Mistrovství Republiky silničních motocyklů 2002 na stejném okruhu. Mezi fotografiemi, které znáte z těchto stránek naleznete i mnoho dalších, zde doposud nepublikovaných fotografií.
Fotek z prostředí silničních závodů je na stránkách již více jak 120 a postupně budou přibývat další – vytváří se galérie o 270. fotografiích z Grand Prix v Brně.
více na racingfoto.wz.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist