Info od Bossa z MSA

Bosso připravil další zajímavé informace, které se týkají Mistrovství Světa a dění okolo něj.

* Jak dale v Telefonica - MoviStar Honda Gresini tymu
Pochopitelne se hodne spekuluje, jedna ze spekulaci nabizi nasledujici reseni: Zatimco ve Welkomu vyhral Sete Gibernau jeste na svem stroji (tedy lonskem modelu), je docela mozne, ze by se stal v nejblizsi budoucnosti ctvrtym tovarnim jezdcem HRC (co by na to rekl asi Biaggi ?), dostal by tedy novou motorku po Katohovi a jeho dosavadni by jezdil testovaci jezdec Shinichi Itoh. V teto souvislosti si ovsem stejnou nadeji dela Biaggi a rekl doslova: Nebudu vubec kritizovat svoji motorku, budu hodny a poslusny vojak a treba budu odmenen.........
* WCM na "starych" Protonech ?
Staj WCM hleda pochopitelne reseni, jak dokoncit (pokracovat) tuto sezonu. Jako alternativa se nabizi nasledujici reseni: Pokud se ukazi nove Protony konkurence schopne a brzo budou nasazeny do zavodu, tak by WCM prevzala stare trivalcove 500 Proton a jezdila by na nich tak dlouho, dokud nebude hotovy vlastni novy motor!
* Aprilia planuje dva tymy
Jelikoz se ukazuje, ze nova Aprilia je opravdu konkurence schopna, mely by v pristim roce byt na startu dva tymy Aprilia, pricemz se uz ukazuji budouci sponzori, oba dva tymy by ovsem chteli mit ve svem stredu Colina Edwardse.
* Nemeckem vladne euforie
Ackoliv odborny motoristicky tisk se ponekud (zatim) drzi v pozadi, ostatni nemecka media uz hovori o novem "Waldim". Jedna se pochopitelne o Steve Jenknera, ktery do Jerezu cestuje jako druhy jezdec v prubeznem poradi nejslabsi tridy se ztratou pouheho bodiku na vedouciho Spanela Pedrosu a to jeho letosni gaze nepresahne hranici 40.000 Euro.
* Biaggi vyvolal sezeni jezdcu uz v Suzuce
Max Biaggi stal u zrodu te ctverice zastupcu vsech jezdcu MotoGP, kdyz jeste v Suzuce pozadal Nobu Aokiho, aby tlumocil vsem Japoncum v nejsilnejsi tride tj. Ukawovi, Nakanovi, Abemu a Tamadovi, ze se ve Welkomu bude ve ctvrtek konat ustavujici schuze opravdovych jezdeckych zastupcu. Ale na zacatku byli pritomni pouze 4 jezdci, pak se dostavil se zpozdenim Rossi (ktery byl nachlazeny) a take Hayden, ktereho ovsem zapomneli pozvat ! Ale postupne se dostavili vsichni. A potom byli tedy zvoleni uz drive jmenovani - za kazdou dulezitou narodnost vzdy jeden zastupce - a sice Rossi, Gibernau, Roberts a N. Aoki - nebot tito ctyri by se meli podelit o vsechny ulohy, ktere z teto funkce vyplyvaji a na jednoho aktivniho jezdce by to bylo trochu moc. Na otazku, proc nebyli pozvani jezdci 125 a 250 ccm, odpovedel Biaggi: " Nechceme se delat dulezitymi, ale vetsina z nas vysla z techto nizsich trid, takze budeme zastupovat i tyto kubatury, nebot vime, o co se jedna." Autor článku: Bosso

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist