Hopkins a jeho "cestovka"

Americký jezdec John Hopkins se v letošní sezóně angažuje také do chodu jedné cestovní kanceláře, která bude vozit fanoušky na závody Grand Prix.

"Chci aby Američané poznali MotoGP," říká John Hpkins a hodlá podpořit projekt Grand Prix Tours jehož cílem je americkému národu opět připlížit v Evropě nejsledovanější šampionát Grand Prix.
Dvacetiletý jezdec letos vstoupí do své již třetí sezóny MotoGP, ve které chce mnoha svým krajanům přiblížit krásy evropské Grand Prix. "Nenapadá mě lepší způsob, jak přivést lidi sem a zajistit jim setkání se závodníky. Doufám, že celou akcí získám další fanoušky pro tento sport. Budeme mít pět Američanů na startovním roštu, není lepší příležitost jak seznámit Ameriku s tímto sportem."
Společnost Grand Prix Tours v letošním roce vypraví americké fanoušky ke třem Velkým Cenám na evropském kontinentu. Nejdříve se Američané přijedou podívat do španělského Jerezu, dále do britského Doningtonu a nakonec na naší Velkou Cenu do Brna. John Hopkins přislíbil osobní účast na všech možných příležitostech a tak se američtí fanoušci, kteří využijí služeb "cestovky" Grand Prix Tours, mohou těšit vedle příjemných a vzrušujících závodů i na setkání se svým mladým jezdcem.
"Jsem rád, že se nám podařilo zajistit tento vztah s Johnem," říká pan Barry Simpson, prezident Grand Prix Tours. "Jedna z dobrých věcí našich cest je, že si lidé užijí osobní setkání s jezdci MotoGP. John je mladý jezdec a již ho následují mnozí američtí fanoušci. Těšíme se na spolupráci s Johnem během tohoto léta a přejeme mu úspěšnou sezónu na závodní dráze."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist