Hayden na další neznámí okruh

Nicky Hayden se těší nejen na německý sachsenring, ale především na druhou polovinu šampionátu, která ho zanese na okruhy kdy již v letošním roce testoval a tak jejich profil zná.

Americký mladík Nicky Hayden z kentuckého Owensboro potvrdil osmou pozicí v Doningtonu svou postupně vracející se formu, která mu v začátku roku přinesla dvě sedmá místa (Suzuka, Welkom). Nyní je Kentucky Kid na desátém místě celkové klasifikace, když na jeho záda pohlíží i tak zkušený jezdec jako je Olivier Jacque. Nicky absolvoval testování na okruhu v Brně, které považuje za velký přínos a také potvrdil svou účast v osmihodinovém závodě Mistrovství Světa Endurance, který se jede začátkem srpna na japonském okruhu Suzuka.
"Nyní jsme v polovině sezóny, které si opravdu hodně užívám a učím se novinkám," říká Nicky Hayden. "Samozřejmě bych byl rád výše v hodnocení šampionátu, ale má cesta tam míří. Nyní mám již o hodně jistější pocit na motocyklu, můj potenciál je nyní výše, je blíže k nejlepším jezdcům. Brněnský test byl dobrý, zkoušel jsem několik nových věcí a ty vypadali, že půjdou správným směrem. Opravdu se těším na zbytek sezóny. Nyní pojedu osmihodinovku na Suzuce a samozřejmě další závody Grand Prix a to na okruzích, na kterých jsem již tento rok testoval, nyní to bude dobré."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist