Harris WCM + Moriwaki = West ?

Startovni listina MotoGP se pomalu dostava do zaverecne podoby. Zda se byt rozhodnuto i v tymu Harris WCM, minimalne o jednom jezdci.

Harris WCM + Moriwaki = West ?
Zatim jsou ve startovni listine kubatury MotoGP ctyri volna mista. Celkem jisty je uz prichod Alexe Barrose do tovarniho tymu Repsol Honda a take to, ze ho ve staji Yamaha - Gauloises nahradi popularni Japonec Norick Abe.
A jak dnes uverejnila nektera zahranicni media, tak se zda docela pravdepodobne, ze dojde ke spojeni Harris WCM tymu (vloni jezdil teprve od poloviny sezony - presneji receno od GP Velke Britanie, po znamych prutazich, diskvalifikacich a jinych zalezitostech s jezdci Chris Burnsem a Davidem de Geou a neziskal vubec zadne body !!!, Spanel David de Gea skoncil nejlepe na 19. miste v Brazilii a Anglican Chris Burns nejlepe jako 20. na Phillip Islandu) s japonskym "soukromnikem" a nadcencem Mamoru Moriwakim (tento tym vloni absolvoval na divokou kartu dve domaci Grand Prix) a japonsky pilot Tamami Serizawa skoncil na stroji MD211VF Proto v tragicke Suzuce 19., v Motegi si potom o jednu pricku polepsil, na 18. misto v cili.
V nove sezone by se tedy mohl objevit tym Harris WCM (pamatuje i vitezstvi v nejsilnejsi kubature) se strojem Moriwaki a motorem Honda RCV !
Prvnim jezdcem nove vznikleho spojeni techto dvou slozek by mel byt lonsky vitez destiveho Assenu ve dvestepadesatkach, Australan Anthony West. Ten je sice doposud Dornou a IRTA nominovan jako pilot tymu Zoppini Abruzzo Racing, ovsem tovarni Aprilia - RSW 250 ccm na nej opet nezbyla. Mlady Australan uz v nejsilnejsi tride jezdil v sezone 2001, tehdy v holandskem tymu Dee Cee Jeans Racing dokoncil sezonu na dvouvalcove privatni Honde jako 18. kdyz ziskal celkem 27 bodu, a nejlepe dojel jako dvanacty a to hned trikrat (v Estorilu, na Phillip Islandu a v Sepangu). Kdo by mel byt druhym jezdcem, zatim nebylo oznameno.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist