GP MotoGP - 2. kvalifikace

Max Biaggi získává své letošní další Pole Position, když se stal nejrychlejším jezdcem třídy MotoGP.

Ital Max Biaggi prožívá vrchol své letošní formy, když po vítězství v Doningtonu si zopakoval i stejný úspěch v kvalifikaci, jako na britském okruhu, když dnes časem 1:23,734 zvítězil a na druhé místo tak odsunul Jeremy McWilliamse a to o fantastických 0,002 sekundy!!! Jeremy přitom startuje na loňské, dvoutaktní technice, tříválci Proton KR. Třetí místo získal Loris Capirrosi (+0,324) a čtvrté včerejší vítěz Valentino Rossi, který dnes na Biaggiho i McWilliamse ztratil víc jak půl sekundy.
Druhou řadu vytvoří Španěl Sete Gibernau, Australan Troy Bayliss, další Španěl Carlos Checa a Japonec Tohru Ukawa. Do třetí řady se za tyto jezdce postaví další dvoutakt v držení Nobuatsu Aokiho a trojice čtyřtaktních strojů Yamaha YZR M1 v rukou Shinyi Nakana, Alexe Barrose a Marca Melandriho.
Nejlepší Aprilii přivedl po včerejším požáru do cíle kvalifikace Kolin Edwards na čtrnáctém místě, tedy jednu pozici před nejlepším Strojem Suzuki GSV-R v rukou navrátilce Kennyho Robertse. Nejlepší ze strojů Kawasaki je na dvacáté pozici a jejím motocykl pilotovaný Garry McCoyem. Aktuální výsledky ze Sachsenringu naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist