GP Itálie - 2. kvalifikace 250

Sebastian Porto uhájil své vedení, Jakub Smrž sice klesl na 12. místo, přesto do závodu odstartuje ze stejné řady, kterou si vybojoval již včera.

Stejně jako ve třídě MotoGP, tak i ve třídě čtvrtlitrů nedošlo ke zrychlení vedoucího muže po páteční části kvalifikace a stejně jako ve třídě MotoGP, tak i v této třídě nedokázal nikdo sesadit Sebastiana Porta z prvního místa. Sebastian Porto se tak včerejším časem 1:53,691 raduje z vítězství v kvalifikaci na Grand Prix Itálie, když dnes dokázal zajet "pouze" 1:54,402. Druhým mužem kvalifikace se stal dnes nejrychlejší Daniel Pedrosa, který za vítězným Portem zaostal o 0,288 sekundy. Třetím nejrychlejším jezdcem je Randy De Puniet, jenž na vítězného Porta ztratil 0,489 sekundy.
4tvrté místo a tím i poslední pozici v první řadě, vybojoval španělský jezdec Toni Elías, který na pátou pozici odsunul Alex de Angelise a na šestou Manuela Poggialiho. Sedmý skončil Franco Battaini, osmý Roberto Rolfo, devátý Fonsi Nieto a desátý Joan Olive.
Náš Jakub Smrž po problémech v ranním Warm Upu zabojoval ve druhé fázi dnešní kvalifikace a časem 1:55,972 opět posunul své maximu. Se ztrátou 2,281 sekundy obsadil Kuba 12. místo a do závodu tak odstartuje ze třetí řady.

Aktuální výsledky z Mugella naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist