Garry si zvyká na ZX-RR

Garry McCoy si pomalu začíná rozumět s motocyklem Kawasaki Ninja ZX-RR. Jeho práci nezastaví ani taková věc jakou je krádež ochranného vybavení.

Australský pilot Garry McCoy absolvuje další testy svého nového týmu Kawasaki Racing na malajsijském okruhu Sepang. Přes počáteční problémy s krádeží části výstroje (boty a rukavice) začal testovat se stejným nastavením jako na závěr loňského roku. Opět se však dostavili stejné problémy, kdy se motocykl špatně ovládá při výjezdech ze zatáček. “Skáče jako divoký kůň“, říká Garry McCoy a k problému s výstrojí podotýká: “Půjčil jsem si výstroj od Alexe Hofmanna, ale byla to malá velikost. Okolo oběda mě již bolely prsty. Druhá krabice s výbavou od Alpinestars přišla odpoledne a pak již bylo vše v pořádku.“
Problém s ovladatelností stroje ZX-RR mechanici ještě první den stačili opravit a na druhý den již začal McCoy s motocyklem lépe vycházet.“Také jsme použili nový rám, stejný jako jsem vyzkoušel v prosinci na motocyklu Akiry Yanagawy. Zlepšil jsem své časy o sekundu. Pak jsem se vrátil k původnímu rámu. Když jsme později chtěli udělat na motocyklu další změny, začalo pršet“, říká jezdec, který v letošní sezóně bude vodit čtyřtaktní motocykl Kawasaki společně se svým krajanem Andrew Pittem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist