Garry McCoy v Monze zářil

Vynikajících výsledků se dočkal australský pilot Garry McCoy, který na motocyklu Ducati 999 RS získal v italské Monze dvě pódiová umístnění.

Velmi dobrý víkend zaznamenal v italské Monze australský jezdec Garry McCoy, který nejprve dokázal zajet třetí místo v prvním závodě třídy Superbike a posléze ve druhém dokončit dramatický boj na čtvrtém místě. Po diskvalifikaci Chrise Vermeulena (nefunkční bezpečnostní ventil na vypnutí motoru při naklonění motocyklu) se McCoy posunul na třetí místo, čímž pochopitelně získal další pódiové umístnění.
“S mým motocyklem Ducati 999 RS jsem byl dvakrát velmi spokojený,“ říkal smějící se Australan po nedělních závodech na superrychlé Monze. “Jsem Australan, ale celý tým je italský a tak věřím, že tento závod byl pro ně zvláštní. Tyto dvě třetí místa jsou odměnou za práci celého týmu Marco Mozzoneho. Všichni odvedli tu nejlepší práci. V prvním závodě jsem předjel Toselanda na druhém místě, ale pak jsem měl malý problém s dodávkou paliva do motoru. Ve druhém závodě jsem měl drobný problém s přilnavostí, ale nic hodně špatného. Věřím, že boj s Toselandem byl pro diváky stejně nádherný jako pro nás dva.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist