Garry McCoy po prvních testech

Po prvních dvou IRTA testech není Garry McCoy sice nedšený, ale zklamaný také ne.

“Jde to pomalu, ale prozatím v náš prospěch. Zda je to více či méně než jsme čekali? Je to nový motocykl a potřebuje hodně práce na vývoji“, komentuje momentální situaci továrny Kawasaki jeden z jejich australských oficiálních jezdců Garry McCoy jenž tyto slova pronesl ještě před startem ve druhých IRTA testech na okruhu Estoril, tedy na okruhu kde v loňském roce v tuto dobu utrpěl vážné zranění nohy, které ho následně vyřadilo ze čtyř závodů Moto Grand Prix 2002. Na prvních IRTA testech továrna Kawasaki obsadila poslední čtyři místa (dnes již víme, že v Estorilu to nebylo o moc lepší) a tak by se zdálo, že její jezdci včetně Garryho McCoye, nebudou spokojení.
“Také já se musím přizpůsobit jízdě na čtyřtaktu“, komentuje Garry situaci, při které prohrává souboj o čas i se svým mladším kolegou Andrew Pittem, tedy bývalým Mistrem Světa právě čtyřtaktních Supersportů. “Ještě máme hodně práce, ale postupujeme kupředu. Já jsem spokojený s tímto postupem“, doplňuje Garry McCoy své vyprávění a ještě se vrací k jízdě na čtyřtaktním motocyklu: “v některých případech musím zcela změnit svůj styl jízdy, přizpůsobit se čtyřtaktnímu motocyklu. Pomalu si na to začínám zvykat, posledních pár testovacích kilometrů jsem již začínal být na motocyklu klidný.“
I přes velké plány si všichni u Kawasaki uvědomují, že jejich cesta na vrchol bude těžká a především dlouhá. “Zabýváme se především podvozkem, ten potřebuje vyvíjet. Jak jsem říkal, všechno je nové a potřebujeme na tom udělat ještě hodně práce. Pravděpodobně však bude několik závodů trvat než dostaneme motocykl ne cestu, kterou jsme si vytýčili“, končí Garry McCoy své vyprávění.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist