Fuchs Kawasaki Racing

Alex Hofmann byl poznamenán havárii svého kolegy Shinyi Nakana, poté co uviděl trosky zeleného motocyklu na konci cílové rovinky, ubral ve svém snažení o co nejlepší výsledek.

Alex Hofmann (14. místo)
Byl to velmi tvrdý závod, na který bylo velmi obtížné se soustředit, zvláště po Shinyově havárii. Víkend postupoval dobře a já si nepřál takový konec. Viděl jsem mnoho kol před sebou Shinyu, pak byl najednou pryč. Viděl jsem hodně zelených pozůstatků na cílové rovince, bylo snadné přijít na to, že se něco pokazilo. V tu chvíli jsem zpomalil a nechal se předjet Neilem Hodgsonem. Soustředil jsem se na svůj motocykl, zda je v pořádku. Druhý závod na šest kol byl duševně divný. Bylo tam 17 jezdců, kteří se vrhli odevzdaně do deště na hladkých pneumatikách. Nebyla žádná volba, jen jezdit dokola a snažit se zajistit si nějaké body. Byl to pro všechny v týmu těžký den.
Harald Eckl (manažer týmu Fuchs Kawasaki Racing)
Po tom, co naši jezdci ukázali v tréninku a kvalifikací, není výsledek závodu to co jsem čekal. Ve druhé části závodu jsme neměli žádný jiný výběr, než nastoupit do závodu s hladkými pneumatikami. Alex ukázal jaký je pro nás platný jezdec, rozhodl se přivést domů nějaké body, než zbytečně riskovat v takto zrádných podmínkách. Odvedl dobrou práci ve velmi náročné situaci.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist