Franco Battaini zustava

Nejen to, ze Franco Battaini zustava, ale i dalsi novinky nekolika slovy.

ROOKIES
Soutez o nejlepsi novacky roku "ROOKIES" nema sice moc velky vyznam, presto stoji za to, pripomenout si na konci sezony aspon jeji konecne poradi.
V nejnizsi obsahove tride zvitezil Casey Stoner se ziskem 125 bodu, pred "nasim" Thomasem Lüthim (68) a Simonem Corsim (32).
V prostredni kubature se nejvice darilo pochopitelne mistru sveta Manuelu Poggialimu (249 bodu), za nim s velkou ztratou nasledovali Jean Olive (38) a Chaz Davies (33).
A konecne v kralovske tride se rozhodlo az v poslednim zavode a tak nakonec vyhral Nicky Hayden (130 bodu) tesne pred Troy Baylissem (128) a Makoto Tamadou (87).
Ofenziva Midori MORIWAKIOVE
Dcera Mamaru Moriwakiho, tedy Midori, jednala jak s Dornou, IRTA a take s MSMA, o tom, jak dale bude pokracovat vyvoj motocyklu Honda MD211VF. Chtela take zaruku, ze tym Moriwaki dostane pristi rok vice sanci, nez letos (to znamena vice jak 2 divoke karty !). " Potom nechame testovat nas motocykl vice pilotu a predbezne muzeme slibit, ze v zavode uz za nas nepojede Tamaki Serizawa.", dodala Midori Moriwakiova.
Franco Battaini zustava
Italsky majitel tymu Campetella - Aprilia, Carlo Campetella, se jeste nerozhodl, jestli v tymu i pristi rok zustane vedle uz podepsaneho Itala Franca Battainiho i Francouz Sylvain Guintoli. "Tito oba jezdci neprinaseji totiz do tymu vubec zadne penize a ja nevim, jak dlouho si jeste mohu dovolit nechat teci tolik penez do zavodniho tymu. Bohuzel nemoc SARS ochromila trh v Cine ! Na druhe strane prinesla Grand Prix tolik pozitivni publicity, napr. z Nemecka ci Polska. A tak mi volaji ruzni zakaznici z techto zemi a ptaji se me, jak se dari zavodnimu tymu?"
Optimisticky naladeny Talmasci
Madar Gabor Talmasci byl po druhem miste ve Valencii pri zavode CEV plny optimismu. "Kdybych nepokazil start, odjizdel jsem totiz az jako desaty, tak jsem Bautistu v pohode porazil!" Mimochodem Malaguti krome posilneni na postech jezdcu - misto Simona a Laie pojedou Talmasci a Manna -, posilila take personal. Prisel byvaly jezdec GP Pierluigi Aldrovandi jako technik, a na dalsim vyvoji motocyklu se budou podilet bratri Jörg a Horst Seelove.
Sponzorska vyhra na ukor Aprilie
Po tezkem vysledkovem zklamani v letosni sezone MotoGP odstoupil sponzor Alice od tymu Aprilie MotoGP a bude v pristim roce pusobit jako co - sponzor WSBK tymu Ducati - Fila.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist