Foggy věří svému týmu

Přestože znamenal první závod roku pro tým Foggy Petronas Racing zisk pouhého jednoho bodu, věří legendární Carl Fogarty v sílu svých jezdců a svého týmu.

Tým Foggy Petronas Racing zaznamenal v prvních dvou závodech, které se konaly na okruhu Losail International Raceway pouhý jeden bod, který získal Steve Martin poté, když dokončil první závod na 15. místě. Ve druhém závodě se Martin dlouho držen na stejném místě, zisk jednoho bodu však nakonec nedovolila porucha motoru, která Australana zastavila jedno kolo před koncem závodů.
Ještě hůře než Matin si počínal druhý australský jezdec týmu legendárního Carl Fogartyho. Garry McCoy totiž nezískal ani bod, když na něj zbyla v prvním závodě pouze 17. pozice, zatímco v tom druhém byl o jedno místo lepší.
Carl Fogarty (majitel týmu Foggy Petronas Racing)
Chlapci neměli mnoho času k práci na motocyklech a tak jsem věděl, že pro dosažení cílů budeme muset tvrdě bojovat. Pro Steva to byla tak trochu válka na mokru, on chtěl v obou závodech bodovat a pokud by se mu to podařilo, bylo by to dobré, i když to zatím není tam, kde bych chtěl aby to bylo. Nyní máme hodně věcí k testování ve Valencii a Phillip Islandu a já se na další závody těším. Jsem také rád, že Troy vyhrál první závod, není to však žádné překvapení.
Steve Martin (Foggy Petronas Racing – 15 / DNF)
Byla škoda, že jsem nedokončil druhý závod a nezískal ten bod. Jsem však spokojen s tím, jak se motocykl ovládá. Nemohu říci, že by to byl špatný víkend, těším se na další dva testy. Ve druhém závodě jsem měl dobrý start a dostal jsem se tak před hodně lidí. Dostal jsem se do dobrého rytmu a jezdil s ním skoro celý závod.
Garry McCoy (Foggy Petronas Racing – 17 / 16)
Jsem spokojený, dokázal jsem dokončit oba závody a získat tak mnoho dat. Jsem si jistý, že s novými díly postoupíme kupředu. Je těžké se po startu dostat vpřed, když je před vámi tolik lidí. Zvláště v prvním závodě jsem měl problémy se spojkou, která klouzala a já tak nemohl používat brždění motorem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist