Foggy na Phillip Islandu (2)

Na Phillip Islandu testuje i tým legendárního Carla Fogartyho.

Zlepšenou formu prokázali při testech na Phillip Islandu také během druhého dne oba jezdci týmu Foggy Petronas Racing, kteří společně s Ducati Fila ovládli tamní okruh.
Rychlejším z dvojice jezdců na motocyklech FP1 byl domácí matador Troy Corser, který duu udával tempo nejlepším časem 1:35,4 jenž dosáhl při svých 52. kolech. "Dnes jsem zkoušel všemožné separace a stavby pneumatik a tak se nyní mohu domnívat, že spíše než separace, je důležitější stavba pneumatiky," říkal celkem spokojený Corser. "Našel jsem jednu pneumatiku, která vypadá velmi dobře, ještě musíme zapracovat na kombinaci přilnavosti a trvanlivosti. Dnes jsem taká změnil nastavení motocyklu, učinil jsem ho shodným s tým, co jsem použil v loňském závodě a hned se dostavil rozdíl skoro dvou sekund."
Chris Walker, druhý jezdec týmu Carla Fogartyho, absolvoval včera celkem 58 kol s nejlepším časem 1:35,9. "Našel jsem pneumatiku, která mě podržela zadní kolo a to vyprodukovalo zlepšení," říkal Chris Walker. "Motocykl se nyní již začíná cítit jako můj stroj, je ochotnější jezdit a zatáčet. Vše co nyní potřebuji zlepšit je podpora stability zadního kola. V pomalých zatáčkách to jde dobře, ale v rychlých to ještě moc nedrží."
Stejně jako Ducati Fila, tak i Foggy Petronas Racing zakončí testování dnešním třetím dnem.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist