ESTK Silverstone - 2. kvalifikace

Belgičan Van Keymeulen zvítězil v kvalifikaci, všichni naši jezdci se dnes dokázali kvalifikovat do zítřejšího závodu.

V kvalifikaci na další závod Mistrovství Evropy třídy Superstock zvítězil belgický jezdec Didier Van Keymeulen (1:56,940), který o 0,064 sekundy odsunul na druhé místo lídra letošního šampionátu Gianlucu Vizziella. Třetí místo získal Bernat Martinez Mas, bratr Alexe, který je jezdcem našeho týmu KL Intermoto. Pětici nejrychlejších jezdců ještě doplnili čtvrtý John Laverty a pátý Lorenzo Alfonsi.
Alex Martinez Mas z týmu KL Intermoto CZECH Republic obsadil s časem 1:59,045 nakonec 12. místo, zatímco jeho týmový kolega Tomáš Mikšovský si časem 1:59,569 oproti včerejšku o jednu pozici polepšil a skončil na 15. místě.
Jiří Kadeřábek z týmu Akuna Racing zajel čas 2:02,731 a obsadil předposlední 33.místo mezi kvalifikujícími se jezdci (jeden se nekvalifikoval). Tomáš Holubec dnes zlepšil svůj výkon o 2,5 sekundy a s časem 2:04,995 se nakonec dokázal kvalifikovat do zítřejšího závodu, byť opravdu pouze o pomyslný "chlup", když se pod kvalifikační limit 107% času vítězného Van Keymeulena vešel o 0,132 sekundy.
Popřejme všem našim zástupcům mnoho štěstí do zítřejšího závodu.

Aktuální výsledky z Mistrovství Evropy Superstock na okruhu Silverstone naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist