Ducati Marlboro

Loris Capirossi a Troy Bayliss o závodě ve francouzském Le Mans.

Loris Capirossi (10. místo)
Bezpochyby to není můj nejlepší výsledek. Věci nebyly dokonalé. Stejně jako v prvních dvou závodech jsem se jen pokusil dokončit závod a získat co možná nejvíce bodů. Budeme zde mít důležité testování. Všichni jistě vědí, že budeme testovat vedle letošních motocyklů také stroje z roku 2003. Nový motocykl má dobrá stránky, ale i ty špatné. Nápad tohoto testu by nám měl pomoci porozumět oblastem, které potřebujeme vylepšit na letošním motocyklu.
Troy Bayliss (8. místo)
Rozjel jsem se od poloviny závodu. Chvilku mě trvalo nalézt limit stroje, jakmile jsem to poznal začal jsem tlačit na stroj v místech, kde jsem si to mohl dovolit. Cítil jsem se během jízdy dobře. Zítřejší testování je pro nás velmi důležité. Mělo by nám to dát porozumění k několika věcem. Ducati se stará o jednotlivé časy a tak nás budou podporovat ve zlepšení našich výkonů.
Livio Suppo (ředitel týmu Ducati Marlboro)
Ještě nejsme blízko nejrychlejších jezdců, ale také ne hodně daleko. Zřejmě je před námi ještě hodně práce. Také máme mnoho nápadů jak zlepšit náš motocykl pro letošní rok. Zůstáváme zde testovat s motocykly roku 2003. Toto srovnávací kritérium je pro nás důležité, mělo by nám to pomoci porozumět motocyklům 2004, které by měly zrychlit vývoj. Děkuji jezdcům, týmu, továrně, technickým partnerům Michelin a Shell Advance, kteří nám všichni pomáhají v naší cestě.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist