Ducati a Alfa Romeo

Dalším z partnérů týmu Ducati Corse se stala italská továrna Alfa Romeo, která dodá týmu celkem devět automobilů.

Tým Ducati Corse obnovil své partnerství se slavnou italskou továrnou Alfa Romeo, která se tak pro rok 2003 stala oficiálním dodavatelem automobilu pro tovární tým italského výrobce motocyklů. “Jsme pyšní na to, že se Alfa Romeo stala naším oficiálním dodavatelem“, říkal po podpisu smlouvy Claudio Domenicalli, generální ředitel týmu Ducati Corse. “Ducati Corse je mladá společnost, která je tvořená lidmi se zálibou v motorech, a kteří jsou pyšní bránit italskou závodní tradici po celém světě. Tento závazek a naše ctižádost nám dala velký úspěch v šampionátu superbiků kde Ducati získalo v jedenácti letech deset titulů konstruktérů a devět v jednotlivcích. Partnerství s tak prestižní značkou jakou je Alfa Romeo je pro nás velice ideální.“
“Jsme velmi spokojení, že můžeme doprovázet Ducati Corse na cestě světovým superbikovým šampionátem. Alfa Romeo a Ducati vždy sdílely zálibu v závodění“, říkal naopak generální ředitel Alfa Romeo pan Paolo Gagliardo.
Spolupráce spočívá v dodání osmy plameně červených automobilů Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD tedy automobilů, které svou sportovní charakteristikou a velkou nosností splní požadavky členů týmu při cestách napříč evropskými závodními okruhy. Speciální lahůdkou bude dodání jednoho superrychlého vozu Alfa Romeo 156 GTA.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist