Druhé kolo tipovačky

Již tento týden se v americké Daytoně koná 63. ročník slavného závodu Daytona200, je tedy před námi i druhé kolo oblíbené soutěže tohoto serveru. AKTUALIZOVÁNO

Sice ještě nejsou výsledky prvního kola tipovačky v ucelené tabulce (ta bude až po dokončení programování tipovačky), ale již je zde vyhlášení druhého kola této soutěže, které ještě proběhne standardním způsobem, který znáte z předešlých dvou ročníků tipovací soutěže. Opět tedy tipujte do komentářů pod tento článek.
Tentokrát tipujeme výsledky závodů amerického profesionálního šampionátu AMA Pro Racing, který se jede na slavném floridském okruhu Daytona. V komentářích tedy tipujte vítěze závodu na 200 mil třídy AMA Superbike (start v sobotu ve 14:00 hod. tamního času), dále tipujte vítěze závodu AMA Supersport (sobota 10:30 hod.), AMA Superstock (čtvrtek 16:40 hod), AMA Formula Xtreme (čtvrtek 15:40 hod.) a závodu třídy BMW Boxer Cup (sobota 11:50 hod.). Závodu BMW Boxer Cupu se zúčastní také v barvách týmu KL Intermoto náš Michal Bursa, který dnes odcestoval do Paříže, kde přesedá na let do americké Atlanty a následně na spoj do Daytony. Tipujte tedy i umístnění Michala Bursy v závodě shodných motocyklů BMW R 1100S.
Závěrem ještě upřesnění konce tohoto kola tipovačky - poslední tip můžete vložit nejdéle v 19:00 hodin a to ve středu 3. března. Všechny později vložené tipy nebudou do soutěže zařazené. Hodně štěstí. AKTUALIZOVÁNO Nějak mi z hlavy vypadli další dva čeští jezdci, kteří se na Daytoně budou prohánět společně s Michalem Bursou. Jedním je pan Václav Hodný, který se zúčastní stejně jako Michal Bursa závodu BMW Boxer Cup, takže tipujte i přesné umístnění tohoto jezdce.
Nějvětší naší nadějí však bude Vincent Haskovec, který se opět postaví na start začínajícího ročníku AMA Pro Racing. Do letošní sezóny získal Vincent skvělé angažmá, když se stal druhým jezdcem týmu Valvoline EMGO Suzuki a bude tak jezdit na továrnou podporovaných motocyklech Suzuki GSX-R100 a GSX-R600. Letos bude Vincent nastupovat na litrovém stroji ve třídě AMA Superstock, kde obhajuje celkové třetí místo z roku 2003 a také ve třídě Formula Xtreme, kde se pokusí prosadit na stroji GSX-R600. Sám Vincent mi potvrdil, že ho mrzí, že nemůže nastoupit v nejprestižnějších Superbikach, ale bohužel nová pravidla AMA U. S. Superbike mu tento start v této třídě neumožňují. Tipujte tedy přesné umístnění Vincenta Haskovce v závodech AMA Superstock a Formula Xtreme (oba se jedou ve čtvrtek).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist