Dozvuky z Assenu

Jeste par nazoru prednich jezdcu nizsich obsahovych trid po Dutch TT.

Dozvuky z Assenu
Pomohla infuse
„Nemohl jsem skoro dychat, kaslal jsem a navíc citil bolesti v prsou, sotva jsem se polozil smerem dopredu, nebo stejnym smerem natahl. Nastesti jsesm dostal od dr. Costy infuzi. Presto jsem při kazde nerovnosti povrchu citil tlak a bolest v prsou. Zrejme jsem chytl nejaky virus. V zavode samotnem pak bylo mozne opravdu vse. Takovy blaznivy závod jsem ještě nezazil. Na konci se chtel každý dostat na první pozici. V letosni sezone je opravdu mozne vse, muzes vest cely závod a na konci jses rad, ze skoncis paty !, takze jsem byl nakonec rad, ze jsem se vesel na stupne vitezu“, rikal spokojeny „protinozec“ Casey Stoner
Jedou jak blazni
„Vsichni mladi piloti jedou jako blazni. Pochopitelne jsou stopetadvacitky pro divaky velmi pritazlive. Ale ja ve svém veku uz takove „manevry“ nedelam. Jedno je jiste, také Derbi ci KTM mohou vyhrat zavody. Takze pro me není dulezity pouze Dovizioso, když chci byt na konci sezony mistrem světa.“, okomentoval nizozemskou Dutch TT Roberto Locatelli.
Maly vykon
„Abych mohl bojovat o vitezstvi, tak jsem potreboval vetsi zrychleni v Top-speedu. Bohuzel, vzhledem k mokrym treninkum, se nam nepodarilo nastavit Set-Up nejlepe“, rikal Andrea Dovizioso, jehož naskok na cele prubezne klasifikace MS se ztencil na 16 bodu.
Nejmensi vaha neznamena vždy nejlepsi vykon
Velmi pretrasanou historkou je pak dieta Manuela Poggialiho. Ten si vazi prakticky kazde sousto, které vezme do ust. Dle vseobecneho panujiciho nazoru mu prave proto chybi sila ! Ovšem i jeho sef, Holandan Jan Witteveen je k nemu znacne kriticky: „Neprijima vubec zadnou radu, mysli si, ze vi vsechno. Je velmi tezke s nim mluvit, nechce totiž vubec o vzniklych problemech diskutovat.“, krci rameny zavodni sef Aprilie.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist