Daijiro Kato a jeho zdravotní stav

Aktualizace okolo zdravotního stvu jednoho z nejoblíbenějších japonských jezdců historie Grand Prix.

Rád bych vás informoval o lepšícím se stavu japonského jezdce Daijira Kata, který v prvním závodě letošní Grand Prix třídy MotoGP utrpěl velmi těžká zranění na první a druhém obratli, hlavě a zad včetně mnoha zlomenin na končetinách. Bohužel nemohu tak učinit, protože stále všemi toužebně očekávaná zpráva z nemocnice ve městě Yokkaichi v Japonska nepřichází.
Daijiro je stále ve stejném stavu, do kterého se dostal na konci minulého týdne - tedy zlepšil se mu krevní oběh, zvýšil tlak, začala mu proudit dobře i krev do mozku, ale stále je v těžkém kómatu. Lékaři hodnotí Daijirův stav jako stabilizovaný ovšem stále kritický.
Naděje ovšem odchází až jako poslední, nikdy proto neztrácejme naději, že ta ošklivá dáma v černém, která si sedla vedle Daijirovi postele, neodejde, stále žije naděje v našich srdcích, že se nadobro tato dáma v černém vzdálí od lůžka Daijira Kata. Jistě je již blízko den, který přinese zprávu, která alespoň mě osobně přinese do očí slzy, ... slzy radosti a štěstí nad zdravotním stavem oblíbeného japonského jezdce.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist