ČR - Svět = 7:6

Na okruhu Magny-Cours proběhlo včera odpoledne fotbalové utkání mezi Českou republikou a zbytkem světa. Dva české týmy ze třídy Superstock, doplněné o Jiřího Mrkývku, se postavily proti týmu složeném ze závodníku celé Evropy.

Včera v podvečerních hodinách se na okruhu Magny-Course ve Francii, kde se koná poslední kolo World Superbike, konalo zajímavé fotbalové utkání. Po skončení všech kvalifikačních tréninku a po vyprázdnění tribun, se na jednom z opuštěných parkovišť sešlo na třicet fotbalových nadšenců, kteří si to rozdali v utkání Česká Republika proti zbytku světa. Výsledek tohoto utkání není podstatný, důležité je, že se jezdci a jejich týmy odreagovali a především dobře pobavili. Přesto vám sdělím, že tým naší země, doplněný o dva hosty ze zahraničí, zvítězil 6:5. O celé akci nás informoval Tomáš Mikšovský, který se postavil do zadních řad našeho týmu, kdy vyztužil obranný pilíř.
"Za náš tým nastoupil celý tým KL Intermoto, který byl doplněný Mrkvou, Božkem, Martinem Smržem, ale i Angličanem Cockerillem a jeho mechanikem," prozrazuje detaily z utkání Tomáš Mikšovský. "Proti nám nastoupili další Angličané, Španělé, Italové, Belgičané. Jmenovitě to byl například John Laverty, Enrique Rocamora, Barry Burrell, Richard Cooper, Fabrizio DeNoni, Sepp Vermonden, Tom Van Looy. Nejprve to byl zmatek, my hráli normálně v jedenácti, ale jich bylo na nás hodně. Sešlo se víc lidí než je možné ve fotbale nasadit a tak se do toho pustili všichni. Proti nám hrálo patnáct lidí. Prohrávali jsme už 4:0, pak k nám přestoupili právě Cockerill a jeho mechoš. Začali jsme srovnávat krok. Góly střílel můj mechanik Michal Konýček, jeden dal dokonce Pepa Kubíček. Byl to mazec. Když se začalo stmívat a my na to už pořádně neviděli, rozhodlo se, že kdo dá gól - vyhrál. No a my ho dali! Dobrý zápas. Já hrál většinu v záloze a zabíhal jsem do obrany. Byl to pohodový večer."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist