Cool&Down - Grand Prix Valencie

Nemecky motocyklovy server si vzal i po finalovem zavode ve Valencii na musku nekolik vynikajicich vykonu, ale nesetril ani kritikou.

Cool&Down - Grand Prix Valencie
Nahoru
Valentino Rossi (1.):
Petinasobny mistr se prosadil v tvrdem souboji proti Sete Gibernauovi. Ackoliv mel dlouho titul zajisten, a nemusel vlastne zas tak moc bojovat, dokazal utokem v posledni tretine zavodu domaciho matadora porazit. Pri svem 32. startu v zavode MotoGP vyhral po dvacate ! a 31. stal na stupnich vitezu. Takze i velikani jako Giacomo Agostini ci Mick Doohan museli pred "Doktorem" smeknout.
Sete Gibernau (2.):
Vicemistr sveta byl behem zavodu jediny, ktery dokazal Rossimu opravdu vzdorovat, coz dokazal nekolikrat zajetim nejrychlejsiho kola v zavode.
Loris Capirossi (3.):
Velmi pekne rozlouceni prvni tezke sezony na Ducati Desmosedici.
Nicky Hayden (16.):
Mlady American byl cely vikend vynikajici a po problemech ve 4. kole zavodu bojoval s maximalnim nasazenim az do konce zavodu. Po zasluze ziskal titul »Rookie of the Yaer«.
Randy De Puniet (1.):
Ackoliv mel Toni Elias vyhodu domaciho prostredi, tak se Francouz proti Spanelovi prosadil.
Manuel Poggiali (3.):
Stal se mistrem sveta pri svem debutu! Ackoliv pronasledovan nachlazenim a pady, neudelal behem zavodu zadnou chybu. Ve 20 letech dvakrat mistrem sveta a jednou vicemistrem. Co dodat vic, nez GRATULACE !!!
Casey Stoner (1.):
Prvni vitezstvi Australana se dalo celkem dlouho predpovidat. Prosadil se proti domacimu Hectoru Barberovi. V teto forme bude na KTM patrit k vaznym kandidatum na titul mistra sveta.
Steve Jenkner (2.):
Stihaci jizda "Sasika" patrila k vrcholnym zazitkum finaloveho zavodu ve Valencii.
Marco Simoncelli (4.):
Nove jmeno v popredi vysledkove listiny. 16-ti lety Ital ukazal prekvapive a vysoce hodnotne zavodnicke kvality. Takove vykony delaji z nejslabsi tridy opravdu zajimavou podivanou.
Dolu
Mnoho znamych tvari, ktere mozna v roce 2004 vubec neuvidime, se rozloucilo s Grand Prix velmi spatnou znamkou, mezi jinymi to byli:Tohru Ukawa (out), Olivier Jacque (out), Garry McCoy (19.), Nobuatsu Aoki (17.), Noriyuki Haga (15.), Ryuichi Kiyonari (14.), Lucio Cecchinello (9.), Gino Borsoi (10.), Masao Azuma (15.), Max Sabbatani (16.), Emilio Alzamora (24.), Youichi Ui (out).

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist