ČeskoSlovenský na Slovensku

CzechoSlovak Cross Country pokračoval druhým dílem na severu Slovenska, v dobře známé Domaniži 09. 06. 2007.

Účast slovenských jezdců ve společném československém CC byla v jednoznačné v převaze. Nejen počtem ale i jezdeckou sílou. Celkově popularita seriálu narůstá prudkým tempem, v Šternberku stovka jezdců, v Domaniži 130. A to si v Čechách po uzávěrce kalendáře CCC udělali v termínu Domaniže svůj samostatný podnik českého CC, takže část českých jezdců absentovala i z tohoto důvodu.
Jednoznačným vítězem v Domaniži byl samozřejmě Radek Matoška na Sherco, který si vítěznou trofej seriálu - KTM EXC - chce nechat jenom pro sebe. Před druhým Števom Svitkom dojel s minutovým náskokem. Díky výbornému startu se Radek vzdálil celému startovnímu poli a na mokré trati už mu nikdo z ostatních nestíhal. Dnešní trojkou byl Zlatko Novosád na Gas Gas-e, takže se zopakovalo pořadí ze Šternberka. V třídě poloprofesionál bodoval v prvním řade Jaro Štrbek, následovaný Radimom Drlíkem z českého RD Racing teamu a Pavlom Gajdošem.
Dvojhodinovky CCC se můžu zúčastnit jezdci bez jakékoli licence, na enduro i motokrosových motorkách. Závěrečný, třetí podnik seriálu jsou Palkovice nedaleko Frýdku-Místku. Stále máte však dostatek času na trénink, protože jsou až na konci léta, 25. 08. 2007.
Kompletní výsledky a důležité informace najdete na oficiální stránce seriálu http://www.xcc.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist